Over Hippe Wanddecoratie

Over Hippe
Wanddecoratie

Over_ons_Anne_in_het_rijks_cirkel_-min

Hoi! Ik ben Anne, het gezicht achter Hippe Wanddecoratie.

Zo’n tien jaar geleden begon ik met schilderen en verkopen van mijn eigen kunst onder de naam By An Schilderingen, wat later veranderde in Anne Broekhoff Kunst.

Doordat ik mijn eigen werken ging reproduceren kwam ik in aanraking met digitaliseren, produceren en verkopen van kunstreproducties (klinkt ouderwets, maar is super hip en sfeervol!) op verschillende materialen. Een kleine webshop kwam tot leven die met de jaren steeds wat meer groeide. Doordat het assortiment uitgebreider werd wilde ik graag een nieuwe overzichtelijke shop. Dit werd Hippe Wanddecoratie. Hier verkoop ik allerlei soorten wanddecoratie. Veel ervan zijn kunstreproducties, waarvan een klein deel van mijn eigen werken.

Ik ben dol op de oude meesterwerken. Vooral de details in deze werken vind ik prachtig, zoals bijvoorbeeld het kleine vlindertje uit het schilderij Vaas met bloemen van Jan Davidsz de Heem of het kant aan de mouw in het portret van Gerard Andriesz Bicker, gemaakt door Bartholomeus van der Helst.

Bij Hippe Wanddecoratie kun je rekenen op persoonlijk contact en kwalitatief hoogstaande materialen met topprints zodat alle kleuren en details goed tot hun recht komen.

Kies snel je eigen favoriet uit want ik ga graag voor je aan de slag!